On sitä odotettu! Nimittäin Pom Pomin neljättä Superviikonloppua. ❤

Maaliskuussa on taas hymy herkässä, kun Pom Pom järjestää Kuopiossa jo neljättä kertaa lempeän neuletapahtuman, joka kokoaa kässäilijät yhteen ympäri Suomen.  Tapahtumassa mukana on taas maailman ihanimpia lankoja, yhteisneulontaa, rentoa illanviettoa ja neuleaamupalaa. Ja tietenkin läjäpäin inspiraatiota!

Tälläkin kertaa Superviikonlopussa pääsee oppimaan myös uutta. Tapahtumassa on mahdollista ommella oma Monday-mekko tai tehdä sammalkranssi keväisillä koristeilla Kuopion ihanimman kukkakaupan, Pioni & Poimulehden opastuksella. Mukaan saadaan myös upea vierailija Helsingistä, kun Hilmalan  Anu Jokela tulee pitämään huivikudontakurssin kätevillä pirtakangaspuilla. Sitä ei muuten kannata missata!

Tapahtumapaikka on tänä vuonna Asemakoululla, aivan juna-aseman vieressä (Asemakatu 3).

Kauppa-alueelle ja neuleloungeen  on kaikille vapaa pääsy. Illanvieton, aamupalan ja kurssien liput tulevat myyntiin ma 11.3. 2019 Pom Pomin verkkokauppaan osoitteessa https://kassakerhopompom.mycashflow.fi.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

OHJELMA:

Superviikonloppuun mukaan tulevat Suomen ihanimmat lankamyyjät, joiden valikoimista löytyy upeita, käsinvärjättyjä artesaanilankoja. Superviikonlopun lanka-pop up -myyjät Kässäkerho Pom Pomin lisäksi ovat:

Tapahtumassa on esillä myös paljon erilaisia mallineuleita, joita pääsee sovittelemaan.

Neulelounge on viihtyisä alue, jonne voi hautautua kahvikupposen ja kutimen kera neulomaan vaikka koko viikonlopuksi uusien ja vanhojen neuleystävien kanssa. Parasta! ❤

Illanvietto Hygge Bro -ravintolassa kruunaa viikonlopun! Koko lauantai-ilta aikaa nautiskella ja viihtyä, hyggeillä, tunnelmallisessa ravintolassa keskustan parhaalla paikalla torin laidalla. Tarjolla on sen seitsemän salaattia sekä kakkubuffet. Hygge Bro uskoo, että hyggeily tekee sinut onnellisemmaksi. Niin mekin! ❤ Illanvieton liput tulevat myyntiin maanantaina 11.3. klo 18:00.  Kurkkaa myös Hygge Bro Facebookista.

Neuleaamiaista nautitaan sunnuntai-aamuna parhaassa seurassa pitkään ja hartaasti juna-asemalla sijaitsevan Cafe Aseman viihtyisässä kabinetissa. Ja välillä tietenkin neulotaan. Voiko ihanammin aamu alkaa? Aamupalaliput tulevat myyntiin maanantaina 11.3. klo 18:00.

Aikataulu:

La 30.3. 2019 – kauppa-alue auki klo 10-17 

  • Hilmalan pop up -studio –  Kudottu huivi -kurssi klo 11-15
  • Monday-mekko -työpaja klo 11-16
  • klo 17:30 -> Illanviettoa Hygge Brossa, jossa tarjolla salaatti- ja kakkubuffet, juomaa, seurustelua ja paljon neulontaa.

 Su 31.3.2019 – kauppa-alue auki klo 11-15

  • Neuleaamupala klo 9-11 Cafe Asemalla.
  • Hilmalan pop up -studio –  Kudottu huivi -kurssi klo 11-15
  • Pioni & Poimulehden Sammalkranssi-kurssi klo 12-14

 

 KUDOTTU HUIVI -KURSSI – HILMALAN POP UP -STUDIO – 30. ja 31.3. klo 11-15

Vaihtelu virkistää sano kissa ku ukolla pöytää pyyhki. Jätä hetkeksi puikot pussiin ja tule hilmala-helsinki-kudottu-huivikokeilemaan kankaankudontaa.

Koe Hilmalan pop up -studiolla Kuopiossa, Kässäkerho Pom Pom Superviikonloppuna, miten koukuttavaa kankaankudonta on. Näe miten erilaiseksi neulelangat muuttuvat kun kudot niitä kangaspuilla.

Käytämme superhelppoa tehopakkausta nimeltään pirtakangaspuut. Vaikka pirtakangaspuut ovat teknisesti helpot, niillä saa aikaiseksi todella hienoja töitä.

Kässäkerho Pom Pom Superviikonloppuna Kudottu huivi -kurssilla mennään suoraan asiaan, teemme huiviloimesi valmiiksi, joten pääset heti kutomaan. Opit kutomisen perusteet kutomalla, tekniikan oppii muutamassa minuutissa. Ihaninta on, että voit kutoa huivisi Hilmalan pop up -studiolla Asemakatu 3:ssa tai kaapata Hilmalan kangaspuut kainaloosi ja kutoa vaikka neuleloungessa.

Kurssin hinta 60 €. LUE LISÄÄ ja ILMOITTAUDU MUKAAN -> TÄÄLLÄ

 

MONDAY-MEKKO -TYÖPAJA – LA 30.3. KLO 11-16

kassakerho-pom-pom-lankakauppa_kuopio_monday-mekko-TYOPAJAjpg

Haaveiletko vaatteiden ompelusta, mutta kynnys aloittamiseen on liian korkea? Tai etkö vain saa aikaiseksi aloittaa?

Superviikonlopussa pääset ompelemaan Pom Pomin kaavalla maailman helpoimman, ja mukavimman, Monday-mekon ohjaajan avustuksella. Tuo mukana oma kangas tai osta mekkoon Pom Pomin ihania pellavia. ❤

Ohjaajana toimii tekstiilimuotoilija Outi Santaniemi.

Työpajan hinta 25 €. Ilmoittatuminen alkaa maanantaina 11.3. klo 18:00.

 

SAMMALKRANSSI-KURSSI – PIONI & POIMULEHTI – SU 31.3. KLO 12-14

superviikonloppu_kranssikurssi-pionijapoimulehti

 

Tule tekemään keväinen sammalkranssi Pioni & Poimulehden Annen ohjauksessa.

Kurssilla olkipohjakranssi päällystetään sammaleella ja koristellaan metsäiseen henkeen erilaisilla materiaaleilla ja kukilla.

Kurssin hinta 26 €. Ilmoittatuminen alkaa maanantaina 11.3. klo 18:00.

 

Lämpimästi tervetuloa!