Miltä kuullostaisi helmikuinen viikonloppu yhdessä neuleystävien kera Suomen upeimmassa hotellissa?

Haluaisitko vaalia elämäntavoista ihaninta ja neuloa silmukka silmukalta yhteisiä, eliniän kestäviä muistoja? Haluaisitko nauttia rantasaunan lempeästä lämmöstä ja nautiskella villasukat jalassa hotellin ainutlaatuisesta tunnelmasta? Meidän mielestämme se olisi enemmän kuin täydellistä!

Tämä kaikki on mahdollista 1.-3. helmikuuta 2019, kun Kässäkerho Pom Pom kokoaa viikonlopuksi neulojat yhteen Hotelli Punkaharjuun. Koko hotelli on varattu vain ja ainoastaan meille perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään. Mukaan mahtuu parisenkymmentä neulojaa ja majoitus tapahtuu jaetuissa 2-3 hengen huoneissa. Viikonloppu sisältää täysihoidon: majoituksen lisäksi saamme aamupalat, lounaat, iltapäiväkahvit, päivällisen ja iltapalat. Ihana rantasauna lämpiää vain meitä varten perjantai- ja lauantai-iltoina. Luvassa on aivan ainutlaatuinen viikonloppu upeassa miljöössä vanhojen ja uusien ystävien parissa.

Ilmoittautuminen alkaa Pom Pomin verkkokaupassa sunnuntaina 2.12.2018 klo 10:00. Viikonloppu täysihoidolla Hotelli Punkaharjussa maksaa 320€.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 20% varausmaksu: 64€. Loppusumma erääntyy maksettavaksi tammikuussa ja siitä lähetetään sähköpostiin erillinen lasku. Ilmoittautuminen on sitova, varausmaksua ei palauteta mikäli osallistuminen peruuntuu.

Neuleviikonloppu alkaa perjantai-iltana 1.2.2019 klo 18 ja loppuu sunnuntaina 3.2.2019 iltapäiväkahvin jälkeen klo 14 mennessä. Huomioi, että paikalle saavutaan omilla kyydeillä. Hotelliin pääsee omalla autolla, kimppakyydeillä sekä junalla. Lähin juna-pysäkki, Retretti, löytyy alle kilometrin päästä.

Viikonloppuna on myynnissä myös lankoja ja lauantaina paikalla on  mahdollisuus piipahtaa myös päiväseltään. Siitä lisää lähempänä neuleviikonloppua. 🙂

Viikonloppu toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 17.

Lisätietoa Hotelli Punkaharjusta: hotellipunkaharju.fi

Tapahtumatiedustelut: info@kassakerhopompom.fi

hotelli talvi 3

kassakerho-pom-pom-lankakauppa-hotelli-punkaharju-keskiviikko-3kassakerho-pom-pom-lankakauppa-hotelli-punkaharju-syksy-1kassakerho-pom-pom-lankakauppa-hotelli-punkaharju-syksy-6kassakerho-pom-pom-lankakauppa-hotelli-punkaharju-syksy-4