Tervetuloa Pom Pomin syksyiseen neuleviikonloppuun viihtymään ja inspiroitumaan!

Nappaa mukaan neule tai muu mukana kulkeva käsityö ja tule Pom Pomille piipahtamaan tai viipymään ihanimpaan seuraan vaikka koko viikonlopuksi. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä purtavaa, lankaherkkujen lisäksi.

Vierailulla Pom Pomissa koko viikonlopun ovat myös Lanitium ex Machinasekä KVG Woolworks upeine, käsinvärjättyine lankoineen. ♥

Aikataulu Suokadulla:
La 29.9. klo 15-21
Su 30.9. klo 11-15

Lisäksi suuntaamme sunnuntai-aamuna 30.9. klo 9-11 yhdessä neuleaamupalalle Cafe Asema B&B -kahvilaan juna-asemalle. Mukaan mahtuu n. 30 neulojaa. Sitovat ennakkoilmoittautumiset voi jättää meille sähköpostilla (info at kassakerhopompom.fi). Aamupalan hinta on 8,50€ ja se maksetaan paikan päällä kahvilassa.

Samana viikonloppuna Kuopiossa järjestetään myös ensimmäiset Kuopion Kädentaitomessut ja Hyvinvointimessut. Meille voit tulla lauantaina messujen jälkeen vaikka jatkoille tai sunnuntaina etkoille.

Mainokset