Kevätkivaa tiedossa! Se on tietenkin Pom Pomin oma Superviikonloppu. ❤

Maaliskuussa Kuopiossa raikuu taas nauru ja kilisee puikot, kun Kässäkerho Pom Pom järjestää Kuopiossa tunnelmallisen neuletapahtuman, joka kokoaa neulojat yhteen ympäri Suomen. Monen suosikiksi noussut ainutlaatuisen ihana tapahtuma järjestetään kolmatta kertaa. Tapahtumassa mukana on taas maailman ihanimpia lankoja, yhteisneulontaa, illanviettoa ja neuleaamupalaa. Ja tietenkin läjäpäin inspiraatiota! Tällä kertaa järjestämme supersuositun Sock blank -kurssin lisäksi myös kaikille avoimia työpajoja, joissa voit inspiroitua hetkessä ja hypätä mukaan lennosta. Lauantaina pääsee muun muassa oppimaan uutta taiteilija-muotoilija Sanna Vatasen uutuuskirjaan ’BÄÄ! Neulo & virkkaa suomenlampaan villasta’ liittyvässä työpajassa.

Tapahtumapaikka on Kuopiossa parhaalla paikalla aivan juna-aseman vieressä, Asemakadun ja Puijonkadun kulmassa (osoite Asemakatu 28).

Kauppa-alueelle, neuleloungeen ja työpajoihin on kaikille vapaa pääsy. Sock blank -pajan, illanvieton ja aamupalan liput ovat myynnissä Pom Pomin verkkokaupassa osoitteessa https://kassakerhopompom.mycashflow.fi.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

OHJELMA:

Superviikonloppuun mukaan tulevat Suomen ihanimmat lankamyyjät, joiden valikoimista löytyy upeita käsinvärjättyjä artesaanilankoja sekä ihania kehruukuituja. Maaliskuun lanka-pop up -myyjät Kässäkerho Pom Pomin lisäksi ovat:

Tapahtumassa on esillä myös paljon erilaisia, ihania mallineuleita, joihin pääsee tutustumaan. Suurinta osaa Ravelrystä löytyviä ohjeita voi myös ostaa paikan päältä Pom Pomilta.

Neulelounge on viihtyisä paikka, jonne voi hautautua sohvalle vaikka koko viikonlopuksi neulomaan uusien ja vanhojen neuleystävien kanssa. Parasta! ❤

Illanvietto Hygge Bro -ravintolassa kruunaa viikonlopun! Koko lauantai-ilta aikaa nautiskella ja viihtyä, hyggeillä, tunnelmallisessa ravintolassa keskustan parhaalla paikalla torin laidalla. Hygge Bro uskoo, että hyggeily tekee sinut onnellisemmaksi. Niin mekin! ❤ Illan liput tulevat myyntiin torstaina 1.3. klo 18:00.  Kurkkaa myös Hygge Bro Facebookista.

Neuleaamiaista nautitaan sunnuntai-aamuna parhaassa seurassa pitkään ja hartaasti Asemakadulla. Välillä tietenkin neulotaan. Log cabin -työpaja pyörähtää käyntiin jo aamupalan aikana. Aamiasliput tulevat myyntiin torstaina 1.3. klo 18:00.

Aikataulu:

Pe 23.3.  – klo 17-21
Ryijyhurahdus-paja. Kauppa-alue ja neulelounge avoinna ja ainakin osa pop up -myyjistä jo paikalla. Ilta jatkuu yhdeksään asti lankaostosten ja neulonnan merkeissä.

La 24.3. – klo 10-17 
BÄÄ! -paja. Kauppa-alue ja neulelounge avoinna.
klo 17:30 -> Illanviettoa Hygge Brossa, jossa tarjolla hyvää ruokaa, juomaa, seurustelua ja paljon neulontaa.

Su 25.3. – klo 11-15
Log cabin -paja. klo 9-11 Neuleaamupala. Kauppa-alue ja neulelounge avoinna sekä Sock blank -paja klo 11-15.

TYÖPAJAT

Ryijyhurahdus-paja – pe 23.3. –  Kässäkerho Pom Pom

Kassakerho_pom-pom_lankakauppa_kuopio_helmikuu-uudet-1

Perjantaina pääsee hurahtamaan kehyskudontaan! Pajassa opetellaan kehyskudonnan perusteet Pom Pomin omalla minikudontakehyksellä.

Modernilla twistillä kudotussa seinätekstiilissä leiskuvat neonvärit, tyyli on vapaa eikä sääntöjä ole. Ryijy siirtyy nykyaikaan sekoittamalla tekniikoita ja mullistamalla koko käsite ryijystä. Uniikki ryijy on hauska yksityiskohta, useammasta pienestä ryijystä luot upean kollaasin. MATERIAALIMAKSU 5€.

 

BÄÄ! -paja – la 24.3.   –  Sanna Vatanen

baa-sanna-vatanen

Tule hypistelemään iki-ihanaa omaa lähivillaamme ja kokeilemaan konttineuletta taiteilija-muotoilija Sanna Vatasen uutuuskirjaan ’BÄÄ! Neulo & virkkaa
suomenlampaan villasta’ liittyvässä työpajassa. Sanna roudaa Superviikonlopun lauantaihin vinon pinon kirjan neuleita, erilaisia kainuunharmaan, ahvenanmaanlampaan ja suomenlampaan villoja.

 

 

 

Log cabin -paja – su 25.3. – Anna Hintikka

kassakerho-pom-pom-Log-cabin-anna-hintikka-pieni

Pajassa opetellaan yhdessä helppo log cabin- eli hirsimökki – neuletekniikka.

Ota mukaan puikot ja kolme samanvahvuista jämälankaa ja aloita vaikkapa oma hauska torkkupeitto. Pajassa opit tekniikan peruspilarit.

Pajasta voit myös ostaa mukaan ohjeen log cabin -peittoon ja ohjeet variaatioihin, joiden avulla voit luoda neuleita, joissa vain mielikuvitus on rajana.

 

Sock blank -langanmaalauspaja – 30 €- su 25.3. klo 11-15 –
Kässäkerho Pom Pom

sockblank-2

Pajassa pääset värjäämään oman sock blankin maalaamalla. Valmiiksi kaistaleeksi neulottu neulos värjätään eri maalaustekniikoilla -pensselillä, roiskimalla, töpöttämällä, jolloin lopputuloksena on uniikki lanka. Työn kuivuttua kaistale puretaan ja neulotaan uudestaan vaikkapa sukaksi. Tutustu jo ennakkoon hashtagiin #sockblank ja anna ideoiden lentää. Valmis sock blank on myös erinomainen lahjaidea neulovalle rakkaalle. Pajaan mahtuu 15 oppilasta. Liput pajaan tulevat myyntiin torstaina 1.3. klo 18:00.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Mainokset