Taas se tulee! Nimittäin Pom Pomin oma Superviikonloppu!

Lokakuun viimeinen viikonloppu on taas täynnä iloa ja neulomista, kun Kässäkerho Pom Pom järjestää Kuopiossa tunnelmallisen ja inspiroivan tapahtuman, joka kokoaa neulojat yhteen ympäri Suomen. Ainutlaatuinen tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa ja mukaan saadaan liuta Suomen suosituimpia lankavärjäreitä sekä upeita kursseja. Luvassa on myös neulesuunnittelijoiden mallinäyttelyitä, yhteisneulontaa, illanviettoa ja neuleaamupalaa. Tapahtumapaikka on tänä vuonna Kuopiossa parhaalla paikalla aivan juna-aseman vieressä, Asemakadun ja Puijonkadun kulmassa (osoite Asemakatu 28).

Kauppa-alueelle ja neuleloungeen on vapaapääsy. Pajojen, illanvieton ja aamupalan liput tulevat myyntiin sunnuntaina 24.9. klo 12:00 Pom Pomin verkkokauppaan osoitteeseen https://kassakerhopompom.mycashflow.fi.

Tapahtuman FB-sivut löytyvät täältä.

OHJELMA:

Superviikonloppuun mukaan tulevat Suomen suosituimmat lankavärjärit, joiden valikoimista löytyy upeita käsinvärjättyjä artesaanilankoja sekä yleellisiä kehruukuituja. Tämän vuoden lanka-pop up -myyjät Kässäkerho Pom Pomin lisäksi ovat:

Mallinäyttelyään Pom Pomin vieraaksi saapuu pitämään myös neulesuunnittelija Anna Johanna eli Neulisti, jonka upeita neulemalleja on ihasteltu aina Laine Magazineä myöten. Johanna nappaa neuleet mukaansa ja niitä pääsee tutkiskelemaan koko viikonlopun ajan. Neulistista lisätietoa täältä.

Vieraaksi saadaan myös itse Taito-lehti, kun tuottaja Sonja Karlsson saapuu myös viikonlopuksi Kuopioon ja jakaa tunnelmia Taidon somessa.

Neulelounge on viihtyisä paikka, jonne hautautua sohvalle vaikka koko viikonlopuksi neulomaan uusien ja vanhojen neuleystävien kanssa. Pannu on kuumana koko viikonlopun.

Illanvietto Hygge Bro -ravintolassa kruunaa viikonlopun! Koko ilta aikaa syödä, juoda ja viihtyä, hyggeillä, tunnelmallisessa ravintolassa kenties koko keskustan parhaalla paikalla torin laidalla. Hygge Bro uskoo, että hyggeily tekee sinut onnellisemmaksi. Niin mekin! ❤ Illan liput tulevat myyntiin su 24.9. Hygge Bro:n löydät myös Facebookista.

Neuleaamiaista maistellaan sunnuntai-aamuna ihanassa seurassa pitkään ja hartaasti Asemakadulla. Välillä tietenkin neulotaan. Aamiasliput tulevat myyntiin su 24.9.

Aikataulu:

Pe 27.10.  klo 17-21 Kauppa-alue avoinna ja ainakin osa pop up -myyjistä jo paikalla. Ilta jatkuu yhdeksään asti lankaostosten ja yhteisneulonnan merkeissä neuleloungessa.

La 28.10.
klo 10-17 Kauppa-alue avoinna. Neulelounge käytettävissä koko päivän. Brioche-paja klo 9-13 sekä Pitsipaja klo 13-17 .
klo 17:30 -> Illanviettoa Hygge Brossa, jossa tarjolla hyvää ruokaa, juomaa, seurustelua ja paljon neulontaa.

Su 29.10.
klo 9-11 Neuleaamupala
klo 11-15 Kauppa-alue ja neulelounge avoinna sekä Sock blank -paja klo 11-15.

KURSSIT:

Brioche-paja – 39€ – la 28.10. klo 9-13 – opettajana Soile Pyhänniska

Soile Pyhänniskan Brioche-paja.

Aloittelijoille suunnatussa Brioche-pajassa opettelemme kaksivärisen brioche-neuloksen eli patenttineuleen alkeet. Ensin luomme kaksivärisen aloituksen, jonka jälkeen on vuorossa oikea ja nurja brioche-silmukka. Kun ne on otettu haltuun, harjoitellaan kuvioiden tekoa yksinkertaisen kuvion avulla. Pajassa opit eri suuntiin kallistuvat kavennukset sekä lisäämistavat. Ne opittuasi pystyt neulomaan brioche-kuvioita helpoista monimutkaisiin saakka. Pajaan mahtuu 14 oppilasta. Liput pajaan tulevat myyntiin su 24.9.

 

Pitsipaja – 39€ – la 28.10. klo 13-17 – opettajana Christa Becker

sandribig1_medium2

Oletko haaveillut kauniista pitsihuivista? Miltäpä 
näyttääkään virolainen tai shetlantilainen pitsi? Pitsipajassa savolainen pitsineuletaituri Christa Becker opettaa parhaat kikkansa, joilla saat upean pitsineuleen onnistumaan varmasti. Kurssilla käydään läpi neuloen erilaisia pitsineuleen erikoistekniikoita sekä luodaan katsaus eri maiden pitsityylien erityispiirteisiin ja historiaan. Pajaan mahtuu 12 oppilasta. Liput pajaan tulevat myyntiin su 24.9.

 

Sock blank -langanmaalauspaja – 25€- su 29.10. klo 11-15 – opettajana Kässäkerho Pom Pom

kassakerho_pompom_supervkl_SockBlank_pieni

Pajassa pääset värjäämään oman sock blankin maalaamalla. Valmiiksi kaistaleeksi neulottu neulos värjätään eri maalaustekniikoilla -pensselillä, roiskimalla, töpöttämällä, jolloin lopputuloksena on uniikki lanka. Työn kuivuttua kaistale puretaan ja neulotaan uudestaan vaikkapa sukaksi. Tutustu jo ennakkoon hashtagiin #sockblank ja anna ideoiden lentää. Sock blank on myös erinomainen lahjaidea! Pajaan mahtuu 12 oppilasta. Liput pajaan tulevat myyntiin su 24.9.

Lämpimästi tervetuloa!