Helmikuun alussa Kässäkerho muutti uusiin tiloihin Suokadulle. Muuttokuorma kannettiin uuteen kotiin muun muassa upeiden Kuje-kenkien kanssa, koska yhteistyössä on voimaa. Kotoisa olohuoneemme ja kässäilijöiden ja muiden kaupunkilaisten kohtaamispaikka sai nimekseen Nook Kollektiivi, jonka alla järjestämme yhdessä erilaisia tapahtumia, pop uppeja ja mukavia tempauksia. Kurkkaa ehdottomasti myös nookkollektiivi.fi

Kässäkerho itsessään jatkaa eläväisenä yhteisissäkin tiloissa: viikottaisia neuletapaamisia, kursseja, upeita lankoja ja paljon inspiraatiota. Lämpimästi tervetuloa myös Suokadulle! Myös verkkokauppa palvelee lankarakkausasioissa alati. ❤

Omien, käsinvärjättyjen Pom Pom -lankojen lisäksi valikoimasta löytyy tällä hetkellä muun muassa Isagerin, Holst Garnin, Retrosarian, Onion Knitsin ja Malabrigon lankoja.

Nook-kauppa_luonnonvalo-8Nook-kauppa_luonnonvalo-6Nook_kollektiivi_kuopio-3lankoja-4