Syyskuu aloittaa virallisesti Pom Pomin ihanan syyskauden. Joka lauantaisen neuletapaamisen (klo 13-16) lisäksi ohjelmassa on ainakin seuraavaa:

msc_popup_designmarket__01

 

 

10.-11.9. Matkuksen syyspäivät – Pop Up Design Market. Lisäinfoa täällä.

 

 

 

 

 Tiistai 20.9. klo 17-20 syksyn ensimmäinen Ryijyhurahdus-kurssi

Tule suunnittelemaan ja kutomaan oma, uniikki miniryijy Kässäkerho Pom Pomiin.
Moderni seinätekstiili tehdään kudontakehykseen käyttäen sekaisin perinteisiä ryijy- sekä kuvakudostekniikoita.


Modernilla twistillä kudotussa seinätekstiilissä leiskuvat neonvärit ja tyyli on vapaa. Ryijy siirtyy nykyaikaan sekoittamalla tekniikoita ja mullistamalla koko käsite ryijystä. Uniikki ryijy on hauska yksityiskohta, useammasta pienestä ryijystä luot upean kollaasin. Takuuvarmaa on se, että kutominen tempaa mukaansa ja hurahdus on taattu.

Katso tarkempi kurssi-info ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Keskiviikot 28.9. sekä 5.10. klo 17-20 Sukat kärjestä aloittaen -kurssi

Tuntuuko villasukanneulonta tylsältä? Jääkö toinen sukka aina tekemättä? Tuleeko sukista usein huonosti istuvat? Ärsyttääkö, kun lanka loppuu kesken?

Tällä kurssilla opitaan neulomaan hyvin istuvat sukat magic loop -tekniikalla kaksi kerrallaan kärjestä aloittaen. Ensimmäisellä kurssikerralla perehdytään varpaista varteen –neulontatekniikkaan ja sukan rakenteeseen, erilaisiin kärkialoituksiin, ja aloitetaan sukkaneule. Toisella kerralla tutustutaan kantapäävaihtoehtoihin, sukan mitoitukseen, ja neulotaan sukat yli kantapään.

Ohjaajana kurssilla toimii tekstiilimuotoilija Emma Karvonen. Kurssilta saat mukaasi kirjalliset ohjeet, jotta pääset tehtailemaan sukkia jatkossakin tällä kätevällä tekniikalla.

Katso tarkempi kurssi-info ja ilmottaudu mukaan täältä.

 

 

Tallenna

Tallenna