klo 17-20

Tule suunnittelemaan ja kutomaan oma, uniikki miniryijy Kässäkerho Pom Pomiin.
Moderni seinätekstiili tehdään kudontakehykseen käyttäen sekaisin perinteisiä ryijy- sekä kuvakudostekniikoita.


Modernilla twistillä kudotussa seinätekstiilissä leiskuvat neonvärit, tyyli on vapaa eikä sääntöjä ole. Ryijy siirtyy nykyaikaan sekoittamalla tekniikoita ja mullistamalla koko käsite ryijystä. Uniikki ryijy on hauska yksityiskohta, useammasta pienestä ryijystä luot upean kollaasin. Takuuvarmaa on se, että ryijynkutominen tempaa mukaansa ja hurahdus on taattu.

Seuraava kurssi järjestetään perjantaina 29.4. klo 17-20. Kässäkerho Pom Pom, Puijonkatu 37.

Mukaan mahtuu 6-10 kutojaa. Ennakkoilmoittautuminen ke 27.4. mennessä. Kurssin hinta on 39 e, sisältää kudontakehyksen tarvikkeineen, materiaalit, kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Vanerisen kudontakehyksen saa kurssin jälkeen työvälineineen omaksi. Ilmoittautumiset: info@kassakerhopompom.fi