Vihdoin muutama kuva. Liike on pieni, mutta valoisa ja ilmava, aivan kuten haaveilinkin. Lankavalikoima on vielä pieni, mutta tulee kasvamaan laatulangoilla pikkuhiljaa. Tällä hetkellä valikoimista löytyy tanskalaisia Onionin ja Holst Garnin lankoja sekä kotimaisia Tukuwooleja ja Louhittaren Luolan sportti-Väiskiä. Tarvikkeita löytyy Addilta ja Succaplokilta ja lisänä ihania japanilaisia washi-teippejä.

Kuvissa vilahtavat myös ensimmäiset omat tuotteemme, kotimaisesta koivuvanerista valmistetut kudontakehykset sekä puikkomitta. Ne on valmistettu yhteistyössä ihanan, kuopiolaisen MOoCB´n kanssa. Näistä lisää lähipäivinä.

Nyt rakennetaan verkkokauppaa. Sitä ennen kaikki tuotteet on tilattavissa sähköpostitse.

kauppa-2kauppa-3kauppa-4kauppa-5kauppa-6kauppa-8kauppa-9kauppa-10kauppa

Mainokset