Kuulkaas, se olisi taas hurahtamisen paikka.

On käynyt niin, että viime viikkoina lasten mentyä nukkumaan, ei ole telkkarin eteen juuri ehtinyt. Illat ovat menneet töitä tehdessä sekä Ravelrya ja inspiraatiokansioita selatessa neulomisen ohessa. Sitten törmäsin ihanan Tuin blogiin, johon juuri oli päivittynyt hänen ensimmäinen neuleaiheinen podcast-lähetyksensä.  Aluksi en oikein ymmärtänyt ajatuksen hienoutta, riittääkö mielenkiinto katsoa toisen keskeneräisiä neuleita, mutta hyvin pian videon edetessä minulle valkeni, jotta nythän ollaan asian ytimessä. Hurahdin tyystin!

Aivan ihanaa ja mahtavaa kuulla mitä muilla on puikoilla tai mitä projekteja suunnitteilla, välillä voi mennä myös kepeästi asian vierestä. Neulepodcastit ovat loistavaa ajanvietettä ja hyvää neulontaseuraa silloin kun liveseura puuttuu. Podcastia kuunnellessa neulominen onnistuukin paremmin kuin sarjoja tai elokuvia katsoessa, joita yleensä pitää seuraamalla seurata – podcastia voi kuullostella vaikka kotitöitä tehdessä ja vilkaista välillä.

Tällä hetkellä seuraan viikottain päivittyvää Tuin kutomo -podcastia sekä kuopiolaisen, ihanan Hannan kerran kuussa päivittyvää Hanna from Sheep’s alley -podcastia, suomalaista Lina Knitsia sekä Nonnu Neulojaa, jota on ilmestynyt pari jaksoa. Ulkomaisien neulojien podcasteista olen ehtinyt katsoa muutaman jakson torontolaisen Ericin Sticks + Twinea, Riikassa asuvan Melodyn Mandarine´s-podcastia sekä brittiläistä little bobbins knitsiä. Suomalaiset neulepodcastit on varmaankin lueteltuna tuossa, mutta ulkomaisia,  niitä muuten riittää katsottavaksi!

Tuin kutomo -blogin podcast-jaksojen oheislukemistoissa on linkattu monia hyviä podcasteja, löytyy siis Tuin blogista ne. Jos haluatte hurahtaa, voin tehdä listan mielenkiintoisista neule- ja kässäpodcasteista, ja listaa voi täydentää tarpeen mukaan myöhemminkin. Jos sinulla on jotain lempparia, voit linkata siitä tämän postauksen perään tahi Facebookkin tai Instagramiin.

Ja pakkohan se on myöntää, hieman se houkuttelisi laittaa oma podcast joskus pystyyn. Katsotaan hieman myöhemmin riittääkö uskallus, ja aika.