Tässä se nyt on, Kässäkerho Pom Pom, johon tähän astisen taipaleeni jokainen askel on osoittanut. Niin mainos- kuin verhoiluopinnotkin, pimiössä teininä tiiviisti vietetyt tunnit, lapsena mummin opissa aloitettu neulontaharrastus, lukuisat käsityökurssit, 15 vuotinen kokemus asiakaspalvelusta, vuosien sisustustoimittajan ja mainoskuvastailaajan työ on valmentanut minua tähän. Tähän elämäni innostavimpaan haasteeseen, oman käsityöyhteisön luomiseen.

alku-4

Kun ajattelen elämääni taakse päin, totean tämän olleen koko ajan nenäni edessä. Kun suvusta toinen puoli on monipuolisia kädentaitajia ja toinen suupaltteja visionäärejä, on kai väistämöntä  löytää itsensä sukupolvien lempeällä tuuppauksella lankakorista puikkojen, kudontakehysten ja vyyhdinpuiden keskeltä ja haluta julistaa käsitöiden ylivertaisuutta kaikille.

Viimeisen kolmen vuoden aikana oma lankarakkauteni on syventynyt entisestään. Lanka on ollut sekä inspiraationi että suurin voimavarani ja pitänyt minut pinnalla välillä hermoja raastavassa lapsiperhearjessa. Pinterestissä törmätessäni fraasiin ’Knitting is my yoga’ kaikki ikään kuin loksahti paikalleen: niinhän se on, käsityöt ovat minulle paras kuormittuneen mielen tyhjentäjä ja kiireisen arjen vastapaino. Ja tiedän olevan monelle muullekin.

alku-3

Haluankin ravistella perinteitä ja yrittää tehdä asioita uudella tavalla. Ennen kaikkea haluan tarjota tuoretta ja raikasta inspiraatiota ja luvan hurahtaa pahemman kerran. Mikään kun ei ole parempaa, kuin uppoutua uuden materiaalin tai tekniikan syövereihin. Tai on olemassa vielä parempaa – silloin kun sen voi tehdä yhdessä!

Tekniikoihin ja materiaaleihin pääset hurahtamaan parhaiten tietenkin Kässäkerhon kursseilla, mutta on helppoja ohjeita ja vinkkejä luvassa tännekin jahka pääsen vauhtiin. Kotona toimeliaan kaksivuotiaan sekä sylissä tiiviisti viihtyvän puolivuotiaan tahtia hidastavasta luonteesta huolimatta säteilen kilpaa kirkastuvan kevätauringon kanssa ja puhkun intoa tästä upeasta mahdollisuudesta.

Hurahtaminen, se on minun ykkösalaani. Aion hurahtaa jatkossakin. Katsotaan minne kaikkialle se johtaa. Tästä alkaa unelmieni olohuoneen, Kässäkerho Pom Pomin matka.  Lue kuvaus kaupasta täältä. Tervetuloa mukaan!